04-04-07

Vakantie

Vlak voor de welverdiende paasvakantie van start ging, kregen we een vakantiekaartje uit Oostenrijk van Loïc.
Hij vertrok al een weekje vroeger op vakantie.

groetjes

Ik was blij verrast met het kaartje, zo weet ik hoe hij het stelt tijdens de vakantie. Bovendien is het natuurlijk ook leuk voor Loïc om via een kaartje te laten zien hoe mooi het op zijn vakantieadres is of hoe goed hij het naar zijn zin heeft.

Maar Loïc was niet de enige die naar het buitenland vertrok op vakantie.
Veel kindjes verlieten ons belgenlandje voor een vakantie in één of ander ver land.

--> Manon S. vertrok met oma & opa naar Mollans-sur-Ouvèze in Frankrijk. Waar zij nadien verder reist met mama & papa voor een skivakantie in Montgenèvre in Frankrijk.
--> Lise vertrok met mama, papa & broertje Thomas naar Zwitserland.
--> Barbara vertrok met mama, papa & broer Boris naar Indonesië. Zij reisden via Nederland naar het verre Zuidoost-Azië.
--> Hadaya vertrekt binnenkort naar Canada met mama, papa & broer Zakaria.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de reisverhalen van de kleuters. Foto's & berichtjes zijn natuurlijk altijd welkom. Mail ze maar gerust door.

Voor de juf is er geen verre reis in 't verschiet. Ik geniet in ons landje van de vakantie, vergezeld van Lora & Snappi. Maar ook wij zitten niet stil hoor. Volgende week vertrekken wij voor enkele daagjes naar zee. Hoe dat verloopt kunnen jullie hier dan nalezen.

Zonnige vakantiegroetjes!!!
van Juf Marijke

10:32 Gepost door Juf Marijke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Vakantie Manon S Manon is inderdaad sinds 29 maart in Frankrijk in Mollans-sur-Ouvèze (dicht bij Vaison La Romaine). Ze hebben momenteel geen goed weer (regen, hagel en het is koud). We hebben haar dagelijks aan telefoon en elke keer zegt ze hetzelfde :" Ik ben braaf en ik eet goed!" Vandaag kregen we ook te horen dat ze een nieuw kaartspel aan oma en opa heeft geleerd en zij bepaald de regels!!!
Vrijdag avond gaan we naar hen toe met haar zusje Maëlle. Die blijft dan bij oma en opa, en wij gaan met Manon op skivakantie in Frankrijk (Montgenèvre). En daarna komen we met ze'n allen terug naar België.
Groetjes aan iedereen.
De mama van Manon Swaelens

Gepost door: Nathalie mama van Manon S | 04-04-07

Ik heb de gegevens van Manon haar bestemming verbeterd. Niet Oostenrijk dus...
Hopelijk wordt het weer er wat beter! Maar ze zal zich wel amuseren met oma en opa veronderstel ik. Manonke zal wel leven in de brouwerij brengen. Dat kaartspel kan ze dan nadien aan de juf ook is leren ;-)

Alvast veel skiplezier, eneuh... voorzichtig hè!

groetjes!

Gepost door: Juf Marijke | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.