06-12-06

Dag Sinterklaasje...

6 december - de dag waarnaar we afgeteld hebben! Eindelijk was het zover, de komst van Sinterklaas. Vanmorgen kwamen alle kinderen vol spanning naar school. Nieuwsgierige kleuters gingen al eens piepen in de klas, om te zien of Sint en Zwarte Piet waren langsgeweest. Samen ontdekten we een groot kado in de zithoek. Het zat boordevol snoepgoed! Mmmm... Voor iedereen wat lekkers. Ze zijn ons dus niet vergeten. Sinterklaas en Zwarte Piet dronken van het water en het paard smulde van de lekkere wortel en de suikerklontjes die we in de schoen gelegd hadden. Oh, wat een leuke verrassing!

Afbeelding 143

Sommige kleuters brachten nog enkele mooie tekeningen mee, die we in het Grote Boek van Sinterklaas kleefden. Even later deden we de mijters en de pietenmutsen aan en gingen naar de zaal. Samen met alle kleuters wachtten we op Sinterklaas. Even later konden we hem verwelkomen. Hij bracht ook twee Zwarte Pieten mee. We zongen veel liedjes en mochten allemaal - één voor één - bij de Sint gaan.
We kregen nog een extra zakje chocolade-centen. Ook Lora kreeg wat snoepgoed. Nena ging samen met haar bij Zwarte Piet.
Lora was niet bang.

Afbeelding 137

Even later namen we afscheid van de Sint. Hij had immers nog veel werk te doen. Maar zaterdag zien we hem al weer gauw terug, op het schoolfeest.We beleefden alvast een hele fijne dag vandaag!

Afbeelding 127

14:33 Gepost door Juf Marijke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.